Ik heb geleerd om mijzelf te accepteren en lief te hebben.

Zonder oordeel, onvoorwaardelijk.

Hoi, ik ben Els

Ik ben geboren in Hoogkarspel, het mooie West-Friesland. Een nuchtere Westfries met beide benen op de grond. Mijn levenspad heeft me veel geleerd; gedurende mijn leven kreeg ik stevige lessen voor mijn kiezen.

“Ik sta stil en dat is een hele vooruitgang.” Deze tekst las ik bij mij huisarts. Het recept voor een Burn-out? Voor mij was stilstaan een achteruitgang. Niet zeuren, doorgaan kreeg ik van huis altijd mee. En dat deed ik dus, echter dat gaf geen rust. Tevens vond ik dat ik door moest gaan. Anders voelde ik mij niet goed genoeg. Of ik het niet waard was. Hulp vragen durfde ik niet.

De zelfliefde en zelfacceptatie kende ik helemaal niet. Ik wees mezelf liever af. En daarnaast was ik ook nog bang om fouten te maken en dat mensen me daardoor gingen afwijzen. Bang voor wat andere mensen van me denken. Ik voelde me onzeker, ik was bang om te falen en om afgewezen te worden. De innerlijke rust, dat is waar ik naar verlangde.

Je snapt natuurlijk wel dat na een te lange periode met veel angst en stress, dat die druppel die de emmer deed overlopen eraan kwam…burn-out. Dat voelde als een machteloze, verdrietige, onrustige en sombere periode. Ik moest verplicht ‘even stil staan’. En dit werd vervolgens mijn grote inzicht om weer innerlijk rustig te worden en wat er toen gebeurde met mij, de transformatie.

Ik heb geleerd om mijzelf te accepteren en lief te hebben. Zonder oordeel, onvoorwaardelijk. Ik geloof dat je in staat bent om de beste versie te worden van jezelf. Ook die is aan verandering onderhevig en dat is helemaal oké. Want als je stilstaat op zijn tijd is dat goed, dat geeft je inzichten. Echter het is goed om niet te lang bij de pakken neer te zitten. Mijn ervaring was dat het dan alleen maar moeilijker wordt om door te gaan. Blijf in beweging, dat zorgt voor groei en groei zorgt weer voor geluk. Door letterlijk in beweging te komen kreeg ik steeds meer energie. Ik zat weer lekker in mijn vel, voelde me blij, gelukkig, waardevol en accepteerde mijzelf precies zoals ik ben. Goed genoeg. Ik doe nu waar IK blij van word uit liefde voor mezelf.

Dit gun ik jou ook!

Een transformatie naar een gelukkig leven. De beste versie van jezelf zijn.

Dat je voelt naar wat jij nodig hebt en dit ook gaat leven, zonder schuldgevoelens, mentale ballast of jezelf weg te cijferen.

Door bewust tijd vrij te maken voor de dingen waar je blij van wordt, innerlijke rust ervaart, bruisend van energie, vol vertrouwen naar de toekomst.

Wil je de kracht van deze, wetenschappelijk bewezen, therapie ervaren?

Twijfel dan niet langer en neem direct contact met mij op. Dus laat je verbazen, verwonderen en fascineren door deze super mooie therapie die ook jouw leven weer kleur geeft.

Want JIJ bent de belangrijkste persoon in je leven!

Tijd komt niet meer terug en de periode dat je je eigen leven kan en mag leven wordt iedere dag korter.

Wacht niet tot morgen en doe het NU.

Scroll naar boven