Heeft jouw kind:

Dit zijn verschillende problemen die snel getransformeerd kunnen worden door Kinderhypnose.
Met behulp van kinderhypnose kunnen kinderen een verandering maken waardoor ze zich eindelijk weer vrij, blij en vrolijk kunnen voelen en zonder angst of verdriet verder kunnen gaan.

Kinderhypnose

Elk kind maakt wel eens een moeilijke periode mee. Hoe graag je je kind er ook tegen wilt beschermen: lastige ervaringen en onaangename emoties horen bij het opgroeien. Misschien wordt jouw kind gepest, is het angstig en onzeker, of durft het niet voor zichzelf op te komen. Wellicht kan het niet goed omgaan met hoog-gevoeligheid of heeft het last van onverklaarbare buikpijn, overmatig piekeren of bedplassen.

Natuurlijk is het fantastisch wanneer je kind zo’n lastige periode overwint. Jij voelt je opgelucht en je kind kan weer lekker ‘kind’ zijn. Maar sommige problemen kun je nu eenmaal niet zelf oplossen, ook al doen jij en je kind nog zo jullie best!

Als je kind langere tijd angstig, verdrietig of boos is, kun je je heel machteloos voelen. Wanneer praten niet meer helpt, kan Kinderhypnose een effectieve, en speelse oplossing zijn. Bovendien geef je een prachtig voorbeeld aan je kind: Je laat het zien, dat het om hulp mag vragen.

Waarom Kinderhypnose?

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat een enorm groot deel van de keuzes die we maken, wordt beïnvloed door onderbewuste oorzaken. Met 200.000 keer meer capaciteit dan ons bewustzijn, bepalen onbewuste processen in ons brein veel vaker ons gedrag, denken en gevoel, dan we doorhebben!

Freud zei het al: je kunt de menselijke geest vergelijken met een ijsberg. Vijf procent (je bewustzijn) is maar zichtbaar boven het water. De andere 95 procent wordt ingenomen door je onderbewustzijn, dat onder water ligt. Daarom is het ook zo zonde om niet met het onderbewustzijn te werken: je laat zo ontzettend veel waardevolle informatie en hulpbronnen liggen!

Met hypnose krijg je veel makkelijker toegang tot dat onderbewustzijn, waar de oorzaak van problemen zich vaak bevinden. En dat maakt het een heel effectief middel bij het oplossen van problemen.

Kinderen zijn extra gevoelig voor hypnose. Ze vinden de sessies vooral leuk. Het is iets heel natuurlijks voor ze, want ze zijn uit zichzelf vaak al in een lichte trance. Misschien herken je het wel: Je kind gaat volledig op in een spel en is daarbij helemaal in zichzelf gekeerd. Het hoort je zelfs niet, als je het roept! Deze trance-gevoeligheid maakt, dat kinderen en hypnose zo goed samengaan. Kinderen hebben een levendige verbeeldingskracht en staan nog zo open voor suggesties, dat hypnotische visualisaties al snel een zeer positieve invloed kunnen hebben.

Bovendien: kinderhypnose is gewoon leuk, want je kind mag gebruik maken van die fantasie en verbeeldingskracht en tegelijkertijd heerlijk ontspannen.

En ondertussen pakt het onderbewustzijn van je kind precies die suggesties uit de speciaal op jouw kind afgestemde hypnose, die helpen om het probleem op te lossen. En dat geeft weer zelfvertrouwen!

UMC-arts en hoogleraar maag, darm en leverziekten bij kinderen, Mark Benning, heeft uit frustratie een onderzoek ingesteld. Ze hadden niets wat echt hielp bij onverklaarbare buikpijn bij kinderen. Wij prutsen maar wat aan, zijn de woorden van deze arts. En dat terwijl 10 tot 15% van de kinderen alleen al met buikpijn worstelt. Inmiddels verwijzen tientallen ziekenhuizen, ook academische, hun patiëntjes met buikpijn naar de hypnotherapeut. Met 5 á 6 behandelingen door een hypnotherapeut raakt 85% van de kinderen verlost van buikpijn. Met de traditionele aanpak met diëten en pillen is dat slechts 25%.

 

Ik ben hypnotherapeut voor kinderen

Hypnose is een geweldig middel om, kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, bijvoorbeeld onverklaarbare buikpijn, gebrek aan zelfvertrouwen, pesten, bedplassen, en allerlei angsten heel goed aan te pakken.

En omdat kinderen van nature al een geweldige fantasie hebben, maak ik gebruik van verhalen die perfect aansluiten bij die belevingswereld.
Of het nou om Harry Potter, Pokemon of zeemeerminnen gaat, voor ieder kind is wel iets te vinden wat ze aanspreekt.

Voor een kind voelt dat alsof ze, op een heel ontspannen manier, naar een leuk verhaal luisteren en zich heel goed kunnen voorstellen hoe dat eruit ziet, wat ze horen, ruiken, proeven en voelen, terwijl het onbewuste precies de juiste instructies eruit haalt die nodig zijn om een probleem op te lossen.

Kinderen beleven deze leuke verhalen op een ontspannen en speelse manier en dit  is een zeer effectieve en krachtige methode om allerlei klachten op te lossen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS DOOR HYPNOTHERAPIE JOUW KINDEREN WEER DE BESTE VERSIE VAN ZICHZELF KUNNEN ZIJN?

Traject van 5 sessies met moeder en kind ad. € 697,00

Traject van 3 sessies met kind ad. € 399,00

Wil jij ook dat jouw kind in zijn of haar kracht weer lacht?

Scroll naar boven