Je bent als moeder zo gelukkig als je ongelukkigste kind

Als vader of moeder ben je gelukkig als je kind gelukkig is. Dat lijkt een cliché, echter zo waar. Echter  zorgen voor het geluk van je kind (en dat van jezelf!) is soms best lastig in deze tijd.

Ouders

Wat zorgt voor een glimlach op jouw gezicht?

Als vader of moeder ben je gelukkig als je kind gelukkig is. Dat lijkt een cliché, echter zo waar. Echter  zorgen voor het geluk van je kind (en dat van jezelf!) is soms best lastig in deze tijd.

We hebben allemaal onze verplichtingen van werk, school, sport, vrienden, familie, hobby’s.
Hierdoor raak je het contact met elkaar, dus ook met je kind, soms een beetje kwijt.

Je ziet je kind opgroeien en wat gaat het allemaal snel. De sociale druk is ook best groot. Jouw kind moet vaak van alles en ook aan van alles voldoen. Hierdoor kan het heel snel uit zijn of haar ritme raken. Zenuwachtig zijn voor de eerste schooldag of zwemles is niet zo vreemd. Of als je kind buikpijn krijgt als het naar de nieuwe klas gaat of een kinderfeestje heeft.

Echter wat als deze buikpijn aanhoudt en er geen medische verklaring voor is.
Jouw aandacht, tijd en liefde is voor je kind het grootste fundament om zelf een gelukkig leven te leiden. Soms is alleen die aandacht en jouw allerbeste zorg niet voldoende.

Als ook de huisarts en medisch specialist geen raad heeft, wordt er heel vaak naar alternatieve geneeswijzen gezocht.

Gelukkig is de werking en effectiviteit van kinderhypnose wetenschappelijk aangetoond.

UMC-arts en hoogleraar maag, darm en leverziekten bij kinderen, Mark Benning, heeft uit frustratie een onderzoek ingesteld. Ze hadden niets wat echt hielp bij onverklaarbare buikpijn bij kinderen. Wij prutsen maar wat aan, zijn de woorden van deze arts. En dat terwijl 10 tot 15% van de kinderen alleen al met buikpijn worstelt. Inmiddels verwijzen tientallen ziekenhuizen, ook academische, hun patiëntjes met buikpijn naar de hypnotherapeut. Met 5 á 6 behandelingen door een hypnotherapeut raakt 85% van de kinderen verlost van buikpijn. Met de traditionele aanpak met diëten en pillen is dat slechts 25%.

Kinderhypnose is er om je kinderen te helpen met een gelukkig leven. Vol vertrouwen, verbinding en vreugde. Een goede relatie met jou. Een stevige basis in zichzelf.
Een kindertijd om een leven lang plezier van te hebben.

Verlang je ook nu al naar die heerlijke glimlach van je kind?

Scroll naar boven