Ben je geïnteresseerd naar de begeleiding die ik bied?

Of heb je vragen over mijn behandelingen?

Mijn werkwijze

Ieder traject bestaat uit een verzameling van krachtige methodieken zoals hypnotherapie, NLP coaching, de MatriXmethode, yoga en ademhaling.

Hiermee kom je tot de kern van een probleem, om het daar te transformeren.

Deze therapie is zo krachtig omdat de combinatie van deze, al op zichzelf krachtige therapievormen, een transformatie creëren op onbewust niveau.

Immers de kracht van hypnose is:

Het omzeilen van het kritisch denken om terecht te komen in het selectief (onbewust) denken”

Oefeningen en opdrachten voor thuis vormen een onderdeel van het traject om zo de transformatie in de praktijk helemaal te integreren.

Zelf eigen problemen voorkomen en oplossen.

Wat is de MatriXmethode?

De MatriXmethode is een gesprekstechniek op basis van coaching bij mentale klachten.

Simpel gezegd: klachten die zijn ontstaan en ontwikkeld in het hoofd door eigen denkprocessen. Daarbij staat de kracht van de verbeelding en innerlijke beleving centraal. Er wordt gebruik gemaakt van zintuigelijke belevingen die iemand ervaart.

Hierbij stel ik de gerichte MatriXvragen aan de hulpvrager en begeleidt het proces. Door het stellen van specifieke vragen komt iemand direct tot de kern van het probleem. Zonder afleiding, langdurig praten en herbeleving. Er hoeft tijdens dit proces niet inhoudelijk gepraat te worden over de onderliggende oorzaak van het mentale obstakel.

Voor iedereen bereikbaar & toepasbaar. Wat is aangepakt, is blijvend opgelost. Bij fysieke of mentale klachten waar geen medische oorzaak voor gevonden is. Voor rust in het hoofd en bij het verwerken van emoties is deze methode effectief en krachtig.

 

Videos

Een speelse oefening voor de hypnose om het creatieve brein te stimuleren.

Kijk maar eens wat er allemaal gebeurd in de hypnose sessie. Heerlijk ontspannen, veilig en vertrouwd.

Hoe wordt alle informatie verwerkt en opgeslagen en hoe verander je dit?

De beleving in het NU door je zintuigen.

Scroll naar boven